Historia ViriatoRock
Cómo llegar
Alojamientos
Usuarios
Fotos Viriatorock
Radio Viriatorock
Viriatorock I
Viriatorock II
Viriatorock III
Viriatorock IV
Viriatorock V
Viriatorock VI
Viriatorock VII
Viriatorock VIII
Viriatorock IV 2008
Convocatoria Grupos
Articulos Rock
Grupos de Rock
Fondos de Pantalla
Agenda Rock
Mp3's Rock
Tienda Camisetas
CAMISETAS ROCK. CAMISETAS HEAVEY. CAMISETAS COMPRAR. TIENDA DE CAMISETAS.
Banners Web
Chat
Foro
Contactar
Libro de Visitas
KARBUNKO Discografia KARBUNKO Biografia KARBUNKO Mp3 Discos KARBUNKO Concierto AlmacellesPagina Web del Viriatorock Azuaga (Campiña Sur Extremadura) certamen de musica contra el racismo
Faltan  días...
 
Panel de Usuario:
Usuario:
Contraseña:
¿Has olvidado tu contraseña?
¿No estas registrado?

2010 ODISEA ROCK

Programa de radio con más rock, y todas sus variantes, de la programación y con 20 años en antena. Información, novedades, entrevistas...

Entra en la web los:

Jueves y Viernes:
De 20 h a 20:30h

Especial Sábados:
De 19h a 21h

Y disfruta de este programa en DIRECTO.

VIRIATOROCK.COM


Estadíticas
Visitantes online: 1
----x----
Usuarios: 142323

 


 

Rock KARBUNKO

 

   


KARBUNKO

Estilo: Punk-rock Procedencia: Almacelles
 
Somos un grupo formado por 4 colegas del pueblo de Almacelles(Lleida) que disfruta tocando y reivindicando su ideal. Despues de tocar gran cantidad de veces por la provincia y alrededores, tenemos enormes ganas de poder salir a la carretera para tocar!!

Biografía KARBUNKO

Está en catalan, esperamos que lo podais entender minimamente o traducir-lo. (perdon por las molestias).

KARBUNKO es va formar a principis d’any del 2003 a Almacelles (Lleida), quan un grup d’amics ens vam ajuntar per fer soroll i passar-nos-ho bé. No pensàvem en cap futur, sinó que solament volíem passar-nos-ho bé i expressa les nostres inquietuds. Vam començar sent tots els components molt joves, tinguen tan sols 15 i 16 anys.
En un principi, vam buscar un local per assajar (cosa difícil) i allí hi anàvem tot un grup de colegues. En aquells temps, no teníem ni idea de que era una guitarra, una bateria o un baix.
Al cap de poc temps, vam quedar el Uri, el Kasa, el Joel i el Nando, que som els membres que actualment toquem amb Karbunko.
El Uri va quedar com a guitarra i vocalista, el Joel com a bateria, el Nando com a guitarra i el Kasa com a baixista.
A partir d’aquí, vam començar a aprendre a tocar una mica. Al principi, tocàvem versions dels grups que més ens agradaven, però també fèiem temes propis.
Quan portàvem poc temps tocan, ja ens van sortir els primes concerts. Aquests eren a Almacelles o als pobles del costat. Sense pensar gens ni mica i sense saber tocar vam pujar damunt el primer escenari.
Passava el temps i el grup anava agafant consistència i al mateix temps anàvem component temes nous.
No teníem cap presa però com el que fèiem ens agradava, estes currat o no, vam decidir gravar la nostra primera maqueta titulada “Los karakulos”. Aquesta va ser gravada als estudis Kaixoetagur d’Almacelles entre els mesos de gener i juny de 2004. Contenia 6 temes: No pienses, Dinero, Libertad de expresión, Los políticos, Mama i Los karakulos.
Aquell mateix estiu vam tenir bastants concerts i semblava que a la gent, la maqueta els hi agradava. Vam passar unes 300 maquetes, cosa que nosaltres no ens esperàvem.
Llavors, Karbunko ja tenia un repertori propi per a poder fer conçerts. Fins al moment hem realitzat gran quantitat de concerts i hem set teloners de grups com Barricada, Disidencia, gatillazo, Ilegales o Azero.
Després d’un llarg temps i de quedar-nos sense local de assaig, ens vam tancar al local per a compondre nous temes.
Actualment, hem gravar el que serà el nostre primer CD, que conté 12 temes. Aquest, també ha estat gravat als estudis Kaixoetagur de Almacelles (Lleida) duran alguns dies del mes de maig.
El CD conté les cançons: Civilizados, Desobediencia, Legalización, Todos somos terroristas, Pagar para morir, Falsas apariencias, Kalimotxo not dead, Pasajeros en el tren, Llibertat, Come cocos, Atocha i Por una mujer libre.
Després de la gravació d’aquest CD i tinguen un repertori més extens esperem fer gran quantitat de concerts. Si esteu interessats en que vinguem a tocar, sols fa falta que truqueu i si no passe res extrany està fet.

 

 

Discografía KARBUNKO

Maqueta(Los karakulos)
Primer CD que sale a principios de junio (¿Civilizados?)
Los dos autogestionados por el grupo.

Mp3 KARBUNKO y artículos o noticias:


  KARBUNKO

 

descargar bajar discografia canciones de musica rock radio emule torrent kazaa enlaces web de conciertos

Volver al listado de grupos 

2004 VIRIATOROCK.COM - WWW.VIRIATOROCK.COM [ CONTACTAR ] azuaga
Rock Historia de Viriato Rock Como llegar a Azuaga Badajoz Libro de visitas Viriatorock Foro Viriato Rock Usuarios Viriato Rock Contactar con el equipo de la Web